Vakantieplannen en geen oppas voor uw cavia’s?

Soms als je op vakantie gaat of er is een andere reden dat je even niet voor je dieren kan zorgen, dan is het makkelijk als iemand anders op je dieren wil passen. Daarom heb ik Caviapension Dwingeloo opgericht. Hier kunnen cavia's komen logeren! U brengt ze hier naar toe en ik zal met veel liefde voor ze zorgen, voor een korte of langere periode.

 

Het pension

Het pension is ruim van opzet en heeft zowel binnen- als buitenverblijven. Binnen zijn er kooien aanwezig van 1.00 tot 1.40 m lang. Het is ook mogelijk om uw eigen kooi mee te nemen, hiervoor zoeken we een mooi plekje in huis! De buitenverblijven zijn ongeveer 2,5 m2 groot. Indien gewenst dan kunt u zelf eventueel huisjes en ander speelgoed meenemen.

U vindt ons in Dwingeloo

Fluffie

Over Caviapension Dwingeloo

In 2018 heb ik Konijnenpension Dwingeloo opgericht en omdat er af en toe ook wel eens cavia’s kwamen logeren ben ik op het idee gekomen om Caviapension Dwingeloo op te richten. Mijn naam  is Helen van der Klauw, ik ben 39 jaar en ik omring me het liefst met zoveel mogelijk dieren! Zelf heb ik 2 cavia's: Lydia en Jill.

Caviapension Dwingeloo is het gehele jaar geopend, het brengen en halen van uw cavia's gaat altijd op afspraak (ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen). Heeft u konijnen? Ook deze zijn van harte welkom! Zie hiervoor: www.konijnenpensiondwingeloo.nl

Let op: Caviapension Dwingeloo is geen opvang, wij vangen dus geen cavia's op!

Buitenverblijf

Ruime binnenkooien

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Tarieven

Vanaf 5 euro per dag, inclusief dagelijks vers water, hooi, zaagsel en groenvoer.

Meer informatie...

Contact

Heeft u een een vraag of wilt u informatie over een reeds gemaakte reservering?

Meer informatie...

Caviapension Dwingeloo - info@caviapensiondwingeloo.nl - Tel/app: 06 - 10 81 28 63

Provincie Drenthe - Gemeente Westerveld - tussen Assen, Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Beilen.