Voorwaarden

Caviapension Dwingeloo is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook. Indien u of uw cavia('s) iets overkomt bij Caviapension Dwingeloo dan is Caviapension Dwingeloo hiervoor niet aansprakelijk, eventueel is van toepassing de Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering, ondergebracht bij Reinders Assurantiën te Coevorden. Het betreden van Caviapension Dwingeloo is op eigen risico.

Bij het brengen van uw cavia(‘s) dient u de volledige pensionkosten contant te betalen. De breng- en haaldag tellen ook mee als 2 volle dagen. Komt u uw cavia(‘s) eerder ophalen dan de afgesproken datum dan kan er helaas geen geld worden teruggegeven. Annuleren is geen probleem (doet u dit wel zo snel mogelijk).

Caviapension Dwingeloo kan foto's maken van uw cavia(‘s), deze worden enkel gebruikt voor de website en/of de facebookpagina van Caviapension Dwingeloo.

Mocht(en) uw cavia(‘s) tijdens het verblijf bij Caviapension Dwingeloo ziek worden en het is mijns inziens nodig hier een dierenarts naar te laten kijken dan zal ik naar Dierenartsenpraktijk Dwingeloo in Dwingeloo of naar Glas Diergeneeskunde in Diever gaan (of naar een op dat moment dienstdoende dierenarts). Indien mogelijk zult u hierover vooraf geïnformeerd worden. Als dit niet lukt of er is haast geboden dan zal ik mij gelijk wenden tot de dierenarts. Alle kosten die hieruit voortvloeien komen voor uw rekening.

Indien uw cavia(‘s) komt/komen te overlijden dan zal deze eventueel achtergelaten worden bij de dierenarts of begraven worden in de tuin van Caviapension Dwingeloo. Indien tijdens de logeerperiode u iets overkomt waardoor u uw cavia(’s) niet meer op kunt halen en er is niemand anders die dit namens u kan doen dan zal Caviapension Dwingeloo deze cavia(‘s) opvangen en eventueel op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar.

Caviapension Dwingeloo behoudt zich het recht een cavia bij aankomst te weigeren indien er een vermoeden bestaat dat de cavia een besmettelijke ziekte heeft of om een andere reden niet gezond is.

Indien uw cavia(‘s) niet of nauwelijks wil(len) eten dan zal er dwangvoer gegeven worden. Dit bestaat uit een zakje poeder welke alle benodigde vitaminen en mineralen bevat, aangemaakt met water. Dit zal met een spuitje in de bek worden toegediend. Mocht er na een aantal dagen geen verbetering zijn dan zal de dierenarts geraadpleegd worden.

Bij Caviapension Dwingeloo hangen binnen en buiten camera’s welke gericht zijn op de verblijven. Op deze manier kunnen er verblijven op afstand via een app in de gaten worden gehouden. Gemaakte opnames zullen worden vernietigd.

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Contact

Heeft u een een vraag of wilt u informatie over een reeds gemaakte reservering?

Meer informatie...

Tarieven

Vanaf 4 euro per dag: dagelijks vers hooi, stro, water, groenvoer en het gebruik van hok en buitenren.

Meer informatie...
Caviapension Dwingeloo
info@caviapensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63