Voorwaarden

Caviapension Dwingeloo is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook. Indien u of uw cavia('s) iets overkomt bij Caviapension Dwingeloo dan is Caviapension Dwingeloo hiervoor niet aansprakelijk, eventueel is van toepassing de Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering, ondergebracht bij Interpolis / Rabobank. Het betreden van Caviapension Dwingeloo is op eigen risico.

Bij het brengen van uw cavia(‘s) dient u de volledige pensionkosten per pin of contant te betalen. De breng- en haaldag tellen ook mee als 2 volle dagen. Komt u uw cavia(‘s) eerder ophalen dan de afgesproken datum dan kan er helaas geen geld worden teruggegeven. Annuleren is geen probleem (doet u dit wel zo snel mogelijk).

Caviapension Dwingeloo kan foto's maken van uw cavia(‘s), deze worden enkel gebruikt voor de website en/of Facebook.

Mocht(en) uw cavia(‘s) tijdens het verblijf bij Caviapension Dwingeloo ziek worden en het is mijns inziens nodig hier een dierenarts naar te laten kijken dan zal ik naar Dierenartsenpraktijk Dwingeloo of Drents Friese Wold Dierenartsen in Diever gaan (of naar een andere op dat moment dienstdoende dierenarts). Indien mogelijk zult u hierover vooraf geïnformeerd worden. Als dit niet lukt of er is haast geboden dan zal ik mij gelijk wenden tot de dierenarts. Alle kosten die hieruit voortvloeien komen voor uw rekening.

Door de stress van een autorit of verhuizing kunnen cavia's ziek worden, iets onderliggends kan hierdoor ook tot uiting komen. Hygiëne staat hoog in het vaandel, maar toch kan uw cavia('s) iets oplopen in het pension. Caviapension Dwingeloo kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, het laten logeren van uw cavia's is volledig op eigen risico.

Indien uw cavia(‘s) komt/komen te overlijden dan zal deze achtergelaten worden bij de dierenarts of daar naartoe gebracht worden. De mogelijkheid bestaat ook om het lichaam in de vriezer te bewaren zodat u deze bij terugkomst mee kunt nemen. Indien tijdens de logeerperiode u iets overkomt waardoor u uw cavia(’s) niet meer op kunt halen en er is niemand anders die dit namens u kan doen dan zal Caviapension Dwingeloo deze cavia(‘s) opvangen en eventueel op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar.

Caviapension Dwingeloo behoudt zich het recht een cavia bij aankomst te weigeren indien er een vermoeden bestaat dat de cavia een besmettelijke ziekte heeft of om een andere reden niet gezond is.

Indien uw cavia(‘s) niet of nauwelijks wil(len) eten dan zal er dwangvoer gegeven worden. Dit bestaat uit een zakje poeder welke alle benodigde vitaminen en mineralen bevat, aangemaakt met water. Dit zal met een spuitje in de bek worden toegediend. Mocht er na een aantal dagen geen verbetering zijn dan zal de dierenarts geraadpleegd worden.

Bij Caviapension Dwingeloo hangen binnen en buiten camera’s welke gericht zijn op de verblijven. Op deze manier kunnen er verblijven op afstand via een app in de gaten worden gehouden. Gemaakte opnames zullen worden vernietigd.

Tussentijds kunnen de tarieven en de voorwaarden wijzigen, leest u daarom deze goed door voordat u een reservering plaatst.

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Contact

Heeft u een een vraag of wilt u informatie over een reeds gemaakte reservering?

Meer informatie...

Tarieven

Vanaf 6 euro per dag, inclusief dagelijks vers water, hooi, zaagsel en groenvoer.

Meer informatie...
Caviapension Dwingeloo
info@caviapensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63